Helhetsterapi møter dine problemer på en unik måte

Sliter du med rygg- og nakkeproblemer?  Har du søvnproblemer, fordøyelsesplager, stress, depresjon, hodepine, stress eller har du problemer med overgangsalderen?

Alternativ medisinsk behandling kan hjelpe på stress og depresjoner, nedstemthet og andre plager man kan få i en travel hverdag.

Jeg har klinikk både på Youngstorget og på Frogner. Du kan kontakte meg via mobil - 97 64 11 49 eller mail

 

Agape Helhetsterapi var omtalt i Norsk Ukeblad nr.5 - 28 Januar 2008

Norsk Ukeblad          Artikkel i Norsk Ukeblad    Klikk her for PDF

 

 

HNina Våbenøelhetsterapi skaper balanse og harmoni.

 

Mennesket består av både en fysisk kropp og emosjoner, psyke og en åndelig del. Som helhetsterapeut ser jeg alle menneskets aspekter under ett.

Mange opplever at mange små plager blir større og flere,. Kroppen gir signaler om at noe ikke er som det skal være. Dette kjenner vi som smerter eller ubehag -enten rent fysisk eller f.eks ved søvnproblemer eller nedstemthet.Om vi klarer å tolke kroppens beskjeder, vil plagene også forsvinne.

I dagens samfunn er vi dessverre ikke særlig flinke til det. Vi har et altfor hektisk liv, og har fått for vane å dempe symptomene for å kunne haste videre i hverdagen. Kroppen vår vil da - siden den ikke fikk respons - sende nye signaler som blir til nye problemer for oss. Tilslutt kan plagene bli for mange til at det lar seg gjøre å ignorere dem.

 

 

Helhetsterapi er individuelt tilrettelagt.

Helhetsterapeuten vil alltid lete etter årsakene til problemene, og finner ofte ut at mange små plager faktisk kommer fra samme årsak. Jeg er utdannet i mange behandlingsformer som kan kombineres, og det gjør det lettere å finne den behandlingen som er den rette akkurat for deg.

Helhetsterapien har behandlingsformer og kombinasjoner av disse som kan hjelpe mot en rekke av disse plagene - og andre plager.

De behandlingsformer jeg benytter meg av er bl.a. kinesiologi, øreakupunktur, fotsone, meridiandrenasje, chakrabalansering, dr. Bachs blomstermedisin og aromaterapi.

 

Gavekort: Jeg tilbyr også gavekort på aromaterapi/massasje og helhetsterapi.

 

Bekkenløsning:

Jeg har tatt min hovedoppgave på bekkenløsning på Norsk Høgskole for Helhetsterapi.  Konklusjonen på oppgaven var at 9 av 10 ble bra eller bedre. Best resultat hadde jeg hos de gravide, og bedre resultat jo tidligere i svangerskapet behandlinga  startet, men også damene med bekkenleddsyndrom følte at dette hjalp. Les mer på sidene om bekkenløsning

 

Svangerskap og baby:

Er du gravid og har bekkenløsning kan helhetsterapi hjelpe.

Helhetsterapi er også et godt alternativ for store og små problemer i svangerskapet som kvalme, fordøyelsesproblem, ødemer, lite energi osv.

Har du nettopp fått baby kan helhetsterapi hjelpe med babymassasje, kolikk, forstoppelse, og søvnproblemer for den lille. 

 

Bedriftsmassasje:

Ta kontakt for å skreddersy behandling eller massasje for din bedrift. 

Massasje

Massasje

 

Jeg har klinikk både på Youngstorget og på Frogner. Du kan kontakte meg via mobil: 97 64 11 49 eller mail