Book en konsultasjon med meg

Fill the form below with your details, we will contact you as soon as possible.

Hvordan foregår en konsultasjon?

Jeg har utdanning i mange terapiformer, og kan derfor ved hver konsultasjon finne ut hvilken behandlingskombinasjon som er best å bruke i nettopp ditt tilfelle. Det er ikke alltid sånn at samme behandlingsmetode er den beste for 2 personer selv om de har tilsynelatende like plager.

Du og din opplevelse av problemet er selvsagt vesentlig, i tillegg til kinesiologiske tester og andre tester som er relevante for problemstillingen. Ut i fra dette gjør jeg en analyse og utarbeider et individuelt behandlingsopplegg for akkurat deg.

I løpet av en behandlingstime hos meg har du min fulle oppmerksomhet hele tiden. Jeg vil arbeide med problemet fra flere innfallsvinkler.
Eksempelvis vil jeg mens akupunkturnålene virker, også kunne gi fotsonebehandling etter de samme prinsipper eller massasje om det er stramme muskler vi jobber med.

På den måten vil kroppen få de samme signalene fra flere forkjellige hold, og sjansen for et vellykket resultat økes.

Kropp

Otopati - Ørelysbehandling

Denne terapiformen er rettet mot plager i mellomøret som ørebetennelser, øresus, bihulebetennelser, overproduksjon av ørevoks med mer.

Bekkenløsning

A holistic approach to repair posterior pelvic pain, specifically during pregnancy. Jeg vil alltid bruke meridiandrenasjen og manuelle teknikker som tilhører dette feltet for å sørge for å låse opp og forhindre nye blokkeringer i ileosacralleddet.

Øreakupunktur

Vi stimulerer nerver i øret som sender signaler til hjernen og impulsene sendes videre til de områdene vi behandler.

Fotsoneterapi

Fotsoneterapi er en behandlingsform hvor man via en trykkbehandling / trykkmassasje på føttene, kan oppnå en stabiliserende effekt på vev og organer overalt i kroppen.

Balanse

Kinesiologi

Dette er en metode for å kommunisere med menneskets energisysystem og kropp gjennom å teste tonusen i utvalgte muskler. Målet er å bringe kroppen i energetisk balanse.

Massasje - Aromaterapi

Aromatherapy is a milder form of massage where the effect of the essential oils is important, finding a balance between body and mind relaxation.

Tankene

Samtaleterapi

Jeg tilbyr også samtaleterapi der  jeg med hjelp av kognitivt og intuitivt arbeid hjelper deg med å sorterer, se sammenhenger og få klarhet i vanskelige situasjoner

Rask Personlig Transformasjon (RPT)

Du vil gjennom en strukturert prosess bli veiledet til å få kontakt med disse minnene som fortsatt sitter i kroppen og underbevisstheten, og forløse dem.

Bachs blomstermedisin

Dette er en behandlingsform som er svært velegnet når en vil ha hjelp med å komme videre fra en fastlåst følelsesmessig situasjon, en metode som i særlig grad brukes for å lege psykiske, følelsesmessige og sjelelige blokkeringer.